• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Απόστολου: 1,2 δισ. αγροτικές επιδοτήσεις μέχρι τέλος του χρόνου

«Προστατεύσαμε το αγροτικό εισόδημα με τη θέσπιση του ατομικού αφορολόγητου ορίου», ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, μιλώντας απόψε στη συζήτηση του προϋπολογισμού. 

Ο κ. Αποστόλου παρουσίασε στοιχεία που δείχνουν ότι τον πρώτο χρόνο εφαρμογής της φορολογικής ρύθμισης, δηλαδή για το 2016, οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες (577.000)

Περισσότερα...

Στην 6η θέση τα ελληνικά τυριά στην αγορά της Σουηδίας

Ενδιαφέροντα στοιχεία για τη θέση της Ελλάδας και των ελληνικών τυριών στη σουηδική αγορά καθώς και για το σύνολο της σουηδικής αγοράς τυροκομικών προϊόντων, προκύπτουν από την έρευνα του ΟΕΥ της πρεσβείας μας στη Στοκχόλμη. 

Περισσότερα...

ΟΠΕΚΕΠΕ: 28,5 εκατ. ευρώ σε 30.935 αγρότες

Σε σχεδόν 31 χιλιάδες αγρότες χορήγησε δικαίωμα βασικής ενίσχυσης (ΔΒΕ) από το εθνικό απόθεμα του 2017 ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός, ολοκληρώθηκε η χορήγηση ΔΒΕ ύψους 28,5 εκατ. ευρώ σε 30.935 αγρότες.

Περισσότερα...

Ζητείται συνεργασία για τα σχέδια βοσκήσιμων γαιών

Ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν τον πρωτογενή τομέα στο Νότιο Αιγαίο, τέθηκε στην διάρκεια της συνάντησης εργασίας που είχε σήμερα το πρωί, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Τσιρώνη στη Ρόδο, η οποία χαρακτηρίστηκε και από τις δύο πλευρές εξαιρετικά χρήσιμη  και γόνιμη.

Περισσότερα...

Ενημερωτικές συναντήσεις για την οζώδη δερματίτιδα

Ενημερωτικές συναντήσεις για το θέμα της ιογενούς νόσου των βοοειδών, της οζώδους δερματίτιδας διοργανώνει τις επόμενες ημέρες το Τμήμα Κτηνιατρικής Νάξου σε διάφορες περιοχές. Ειδικότερα οι ενημερωτικές συναντήσεις θα γίνουν:

Περισσότερα...

Συνεχίζονται οι ψεκασμοί δακοκτονίας

Ξεκίνησε χθες ο 3ος δολωματικός ψεκασμός των ελαιοδέντρων για την καταπολέμηση του Δάκου της ελιάς, ο οποίος θα διαρκέσει 8 ημέρες και ολοκληρώνεται στις 18 Σεπτεμβρίου 2017, στις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες Φιλωτίου, Χαλκείου, Δαμαριώνα, Σαγκρίου, Ποταμιάς και Μελάνων.

Περισσότερα...

Μέχρι 4/12 οι αιτήσεις για την άδεια διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

Τις προϋποθέσεις για την έκδοσης άδειας διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων που λειτουργούν εντός οικισμών ή σε απόσταση μικρότερη από αυτή που ορίζει Κοινή Υπουργική Απόφαση (940/81279/4-8-2017 (ΦΕΚ 2741 Β΄), που δημοσιεύθηκε ήδη στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Ειδικότερα,

Περισσότερα...

Σήμερα η επίσκεψη Αποστόλου στο Φράγμα Τσικαλαριού

Στη Νάξο θα βρίσκεται σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου με σκοπό την επιθεώρηση των εργασιών για την κατασκευή του φράγματος Τσικαλαριού, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Περισσότερα...

Επιχορηγούνται 139 νέοι αγρότες

Την ένταξή τους στο πρόγραμμα εγκατάστασης νέων αγροτών εξασφάλισαν 139 δικαιούχοι από τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, στο πλαίσιο της πρώτης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης του έτους 2016. Τα ονόματα των δικαιούχων ανακοινώθηκαν ήδη από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων.

Περισσότερα...

Στον Πειραιά η έδρα του Κέντρου Μελισσοκομίας Κυκλάδων

Στον Πειραιά θα εδρεύει το νεοσύστατο Κέντρο Μελισσοκομίας Πειραιά – Κυκλάδων, το οποίο θα αποτελεί αυτόνομη μονάδα διοικητικής, επιστημονικής και τεχνικής υποστήριξης του κλάδου της μελισσοκομίας.  

Περισσότερα...

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας