• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Στον Πειραιά η έδρα του Κέντρου Μελισσοκομίας Κυκλάδων

Στον Πειραιά θα εδρεύει το νεοσύστατο Κέντρο Μελισσοκομίας Πειραιά – Κυκλάδων, το οποίο θα αποτελεί αυτόνομη μονάδα διοικητικής, επιστημονικής και τεχνικής υποστήριξης του κλάδου της μελισσοκομίας.  

Τα Κέντρα Μελισσοκομίας θα συνεργάζονται με τις αρμόδιες Υπηρεσίες και Οργανισμούς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, με τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας, Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ιδρύματα, Συλλογικούς και Συνεταιριστικούς Φορείς των μελισσοκόμων καθώς επίσης και με μεμονωμένους μελισσοκόμους, για παροχή συμβουλών και πρακτικής και τεχνικής υποστήριξης και αρωγής, όπου χρειάζεται.

Το Κέντρο Μελισσοκομίας Πειραιά – Κυκλάδων αποτελεί ένα από τα 17 Κέντρα που θα λειτουργήσουν σε όλη την Ελλάδα. Το ύψος επιχορήγησης για την λειτουργία του ανέρχεται στο ποσό των 72.000 € για το έτος 2017, ενώ το συνολικό ποσό που προβλέπεται για την λειτουργία των 17 Κέντρων ανέρχεται σε 767.486 €

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΝΑΞΙΟΤΥΠΙΑΣ

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας