• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ο Αστέρας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

  Ο Α.Ο.  ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ  πραγματοποίησε το Σάββατο 4-2-2017  την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας  με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο «Ποτηρού» στο Δαμαριώνα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους

οι κ.κ. Μαργαρίτης Εμμανουήλ Δήμαρχος Νάξου &  Μ.Κυκλάδων, Σιδερής Νικόλαος Αντ/χος,  Γαβαλάς Γεώργιος Πρόεδρος Τ.Κ.Χαλκείου, Τσολάκης Ιωάννης Πρόεδρος ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και Ψαρρός Αρτέμιος Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκπ/σης Δήμου Νάξου & Μ.Κυκλάδων. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο πάτερ Μιχαήλ Παραράς .

  Αρωγός στην εκδήλωση υπήρξε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, η οποία προσέφερε το εκλεκτό προϊόν της  “γραβιέρα Νάξου”, το οποίο  τιμήθηκε δεόντως από   τους συνδαιτυμόνες.  Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. του Α.Ο.  ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ  ευχαριστεί τον Πρόεδρο της  Ένωσης Δημήτρη Καπούνη και εύχεται τα προϊόντα της ΕΑΣ Νάξου να χαίρουν διεθνής καταξίωσης αναδεικνύοντας την Νάξο μας παγκοσμίως , συμβάλλοντας  συγχρόνως στην οικονομική ανάπτυξη της νήσου.

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας