• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Έκλεψε την παράσταση το 1ο Naxos Trail Race

Τις καλύτερες εντυπώσεις αποκόμισαν από τη Νάξο και τη διοργάνωση οι αθλητές που έλαβαν μέρος στο 1ο Naxos Trail Race, που πραγματοποιήθηκε στο τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Περισσότεροι από 180 αθλητές και αρκετοί συνοδοί τους είχαν την ευκαιρία, να γνωρίσουν τη Νάξο, τόσο μέσω της διαδρομής που κάλυψαν οι δρομείς, καθώς και μέσω των μουσικών και χορευτικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Naxos Trail Race, της φιλοξενίας, αλλά και της ανάβασης στο Ζα την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης.  

Με την άφιξή τους στη Νάξο, οι αθλητές και συνοδοί τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ξενάγηση στα σοκάκια και μνημεία του Κάστρου από τον Μιχάλη Ρεμούνδο κατά την πρώτη ημέρα, η οποία έκλεισε με χορό και τραγούδι, στο πάρτι που είχαν προγραμματίσει οι διοργανωτές. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακή νησιωτική μουσική και τη χορευτική ομάδα του συλλόγου Φιλωτίου. "Μπλέχτηκαν” με τους χορευτές, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα γλεντιού, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στους αθλητές και τους συνοδούς τους να συμμετέχουν σε ένα όμορφο πολιτιστικό και λαογραφικό δρώμενο, το οποίο ακολούθησε την τεχνική ενημέρωση που έγινε από τον Μιχάλη Μανιό σε μεγάλη εσωτερική αίθουσα της Σχολής Ουρσουλινών.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Θανάσης Παγουνάδης της Adidas-Myprotein έκανε μια εξαιρετική κούρσα και ήταν ο μεγάλος νικητής του Apollon Race 25K με επίδοση 2.04.13. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ο Νίκος Ροδόπουλος της Tecnica με επίδοση 2.06.13, ο οποίος είχε την ατυχία να βγει εκτός διαδρομής για λίγα λεπτά λόγω εσφαλμένου σήματος πάνω σε πέτρα που μετακινήθηκε από κάποιον άγνωστο λίγο πριν περάσει - ενώ ήταν προπορευόμενος - από το σημείο αυτό, περίπου στο 10ο χιλιόμετρο. Στην τρίτη θέση ο Ηλίας Σαγκριώτης της North Outdoor Training Running Team με επίδοση 2.07.28. Στις γυναίκες, πρώτη τερμάτισε η Μαρία Μαλάι της Odlo-La Sportiva με επίδοση 2.37.28, δεύτερη ήταν η Φωτεινή Κολόκα της Dynafit Greece με επίδοση 2.39.08 και τρίτη ήταν η πολύ έμπειρη Gabi Naegele των Path Runners με επίδοση 3.00.53. Κωνσταντίνος Γκουσάρης και ο Νίκος Μαραγκός. Στις γυναίκες, την πρωτιά εξασφάλισε η Κωνσταντίνα Ζιμβρακάκη και ακολούθησαν η Βούλα Κατσαβού και η Χριστίνα Πετρίτση.

Στο Dionysos Race των 10.8Κ, στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου βρέθηκε ο Γιάννης Γαρούφας της Goji Berry team με επίδοση 1.04.22, δεύτερος ήταν ο Κωνσταντίνος Γκούσαρης, επίσης της Goji Berry team, με επίδοση 1.10.02 και τρίτος ο Νικόλαος Μαραγκός (Τήνιοι δρομείς) με επίδοση 1.11.47. Στις γυναίκες στην πρώτη θέση τερμάτισε μετά από εξαιρετική εμφάνιση που την έφερε μάλιστα και στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, η Κωνσταντίνα Ζυμβρακάκη της Active Land με επίδοση 1.06.22, δεύτερη ήταν η Βούλα Κατσαβού με επίδοση 1.19.56 και τρίτη η Χριστίνα Πετρίση του Andros Trail Race με επίδοση 1.20.47.

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας