• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ξεκινά η διαβούλευση για τη νέα μορφή του λιμανιού

Η πρώτη συζήτηση σχετικά με την εκπόνηση του επιχειρησιακού σχεδιασμού  «Μελέτη Πλαισίου Έργων Ανάπτυξης Λιμένα Νάξου (Master Plan)» αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα στη Νάξο. Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο, στην  αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα Τετάρτη 6/9/2017 και ώρα 13:00, με εισηγητές τον κ. Αλβέρτο Παύλο Γιαμίν νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας CNWAY και τους συνεργάτες του.

Κατά τη δημόσια συζήτηση θα γίνει παρουσίαση του αντικειμένου της μελέτης και τα στάδια της, ώστε να διαμορφωθεί η μορφή που θα λάβει η λιμενική ζώνη.

 

Το σχέδιο στρατηγικής ανάπτυξης αποτελεί τμήμα ευρύτερης δράσης για το μέλλον της Νάξου, που στόχο έχει την αναβάθμιση του λιμένα και της χερσαίας ζώνης αυτού από την Πορτάρα μέχρι τον Μετεωρολογικό Σταθμό, ώστε να καταστεί σύγχρονο και λειτουργικό και να αποτελέσει πόλο ανάπτυξης για τη Νάξο.

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας