• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Σήμερα στις 19:00 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Διπλή συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο, στις 19:00. Η πρώτη αφορά στην έγκριση των οικονομικών καταστάσεων διαχειριστικής χρήσεως 2014 και ενσωμάτωση στην υπ’ αριθμ. 325/2015 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με την οποία εγκρίθηκε ο απολογισμός του Δήμου για το έτος 2014.  Αναλυτικά τα θέματα της 2ης συνεδρίασης:

1.       Λήψη απόφασης για τον επαναπροσδιορισμό της αντικειμενικής αξίας των ακινήτων στην Περιφέρεια του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

2.       Ψήφισμα για τις νέες δομές υποστήριξης της εκπαίδευσης.

3.       Έγκριση μελέτης για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης για το έργο: «Αποπεράτωση ποδοσφαιρικού γηπέδου-προπονητηρίου στην Τ.Κ. Σαγκρίου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».

4.       Έγκριση μελέτης για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης του έργου: «Αποπεράτωση μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου 5*5 στην Τ.Κ. Μονής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων».

5.       Έγκριση παράτασης υλοποίησης της μελέτης: «Μελέτη Τροποποίησης Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) ΧΥΤΑ ΝΑΞΟΥ».

6.       Λήψη απόφασης για παράταση ή μη μίσθωσης ακινήτου χώρου αποθήκευσης και  στάθμευσης οχημάτων  της Υπηρεσίας Καθαριότητας  του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

7.       Προμήθεια αποτεφρωτικού κλιβάνου των δημοτικών σφαγείων της Δ.Ε. Νάξου.

8.       Λήψη απόφασης για διεξαγωγή αναπλειστηριασμού σε βάρος του μισθωτή και του εγγυητή του για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου στην Δ.Κ. Κουφονησίων και συγκεκριμένα στη θέση ¨Πορί¨.

9.       Έγκριση κοπής – απομάκρυνσης δένδρου στην Τ.Κ. Βίβλου (υπ’ αριθμ. 8/2018 απόφαση Ε.Π.Ζ.).

10.   Έγκριση κοπής – απομάκρυνσης δένδρου στην Τ.Κ. Εγγαρών (υπ’ αριθμ. 9/2018 απόφαση Ε.Π.Ζ.).

11.   Έγκριση κοπής – απομάκρυνση δένδρων στην Τ.Κ. Κορωνίδας (υπ’ αριθμ. 10/2018 απόφαση Ε.Π.Ζ.).

12.   Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για την συμμετοχή τους σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού για το έτος 2018.

13.   Έγκριση έκθεσης πεπραγμένων Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για το έτος 2017.

14.   Λήψη απόφασης περί σύστασης επιτροπής ονοματοθεσίας οδών και πλατειών στο Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

15.   Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής έργων.

16.   Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών.

17.   Ορισμός συμβούλων σε επιτροπές παραλαβής έργων.

18.   Λήψη απόφασης για καθορισμό εξόδων παράστασης Προέδρου και Αντιπροέδρου  του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου  για το οικονομικό έτος 2018.

 

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας