• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Σύμπραξη Πολιτών για τα Νησιά και Νησιωτικής Πολιτείας

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν χθες οι παρατάξεις "Πολίτες για τα νησιά" και "Νησιωτική Πολιτεία". Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

Στα γραφεία της Δημοτικής Κίνησης Πολίτες για τα Νησιά μας, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του επικεφαλής και αντιπροσωπίας της Νησιωτικής Πολιτείας με τον επικεφαλής και τη γραμματεία των «Πολιτών».

Κατά τη συνάντηση διαπιστώθηκε για μία ακόμη φορά η απραξία, η έλλειψη οράματος και σχεδίου του κ. Μαργαρίτη και της παράταξής του, όπως και η καιροσκοπική και πρόχειρη διαχείριση καίριων ζητημάτων που απασχολούν τα νησιά μας.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι υπάρχει κοινή αντίληψη των δύο παρατάξεων για τα περισσότερα από τα ζητήματα τα οποία αφορούν στο Δήμο μας και η αναγκαιότητα ανάληψης πρωτοβουλιών οργάνωσης και συνεργασίας με στόχο τον κοινό βηματισμό δημοτικών παρατάξεων και λοιπών κοινωνικών δυνάμεων και πολιτών για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης και τη προσπάθεια διαμόρφωσης ενός κοινού σχεδίου για το αύριο του τόπου μας.

 

 

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας