• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Ξεκίνησαν την Δευτέρα οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, το οποίο θα λειτουργήσει για μια ακόμα χρονιά στη Νάξο. Το ΣΔΕ απευθύνεται σε πολίτες 18 ετών και άνω που δεν έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση. Τα μαθήματα γίνονται απογευματινές ώρες, ολοκληρώνονται στο σχολείο και, βέβαια, προσφέρονται δωρεάν. Το σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας είναι ένα καινοτόμο σχολείο εκπαίδευσης ενηλίκων. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης διαφέρει από το αντίστοιχο της τυπικής εκπαίδευσης ως προς το περιεχόμενο, τη διδακτική μεθοδολογία και την αξιολόγηση των εκπαιδευομένων. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι δύο εκπαιδευτικά έτη. Μετά την επιτυχή αποφοίτηση παρέχεται τίτλος ισότιμος του Γυμνασίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή μπορείτε να απευθύνεστε τις μέρες Δευτέρα-Τετάρτη- Παρασκευή στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στο Γραφείο της Κοινότητας (πρώην βιβλιοθήκη Δήμου) από τις 10:00 έως τις 12:00 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη στα γραφεία Δρυμαλίας (Χαλκί), από τις 10:30  έως τις 12:30. Υπεύθυνη εκπαίδευσης είναι η Φιλόλογος Τζένη Μαράκη.

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας