• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

HI-TECH βοήθεια στη μάθηση 58 παιδιών από την ΕΑΣ Νάξου

58 τάμπλετ προσέφερε και παρέδωσε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών σε μαθητές της Νάξου και της Αμοργού, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, σε μία όμορφη και λιτή εκδήλωση που διοργάνωσε στη Βίβλο. Ειδικότερα, οι μικροί μαθητές παρέλαβαν από τη διοίκηση της Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. ισάριθμους υπολογιστές ταμπλέτες (tablets) Turbo–X Aqua 8’ 3G με σύγχρονα λειτουργικά χαρακτηριστικά. Εν συνεχεία ακολούθησε η παρουσίαση του εκπαιδευτικού ψηφιακού περιεχομένου της χορηγίας και του τρόπου χρήσης αυτού.

Κατόπιν συμφωνίας της Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. με τον εκπαιδευτικό οργανισμό My Noesis, στις ταμπλέτες που παρέλαβαν οι μαθητές έχουν προεγκατασταθεί το λογισμικό πρόσβασης στην ψηφιακή πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης του οργανισμού (www.mynoesis.gr) καθώς και όλες οι απαραίτητες online εφαρμογές και υπηρεσίες. Ακόμη, η Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. εξασφάλισε την έμπρακτη και άμεση υποστήριξη της μαθησιακής διαδικασίας μέσω online καθηγητών του εκπαιδευτικού οργανισμού, οι οποίοι και θα υποστηρίζουν την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική μελέτη των σχολικών μαθημάτων των παιδιών σε πραγματικό χρόνο μέσω αποστολής άμεσων γραπτών μηνυμάτων (chat), ιντερνετικής φωνητικής κλήσης ή και βιντεοκλήσης (ενώ με τους ίδιους τρόπους θα μπορούν οι μαθητές να επικοινωνούν και μεταξύ τους).

Η Ε.Α.Σ. Νάξου Α.Ε.Σ. Α.Ε. αποδεικνύει, με την υλοποίηση της παραπάνω πρωτοβουλίας, την επιθυμία της να βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών, να δείχνει έμπρακτα κοινωνική ευθύνη αλλά και να συμβάλλει στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του νησιού μας και δεσμεύεται για την πραγματοποίηση ακόμη περισσότερων τέτοιων πρωτοβουλιών στο μέλλον.

 

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας