• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Αλλαγή σκυτάλης στις διευθυντικές θέσεις των σχολείων

Ανακατατάξεις στις διευθυντικές θέσεις των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έφερε ο τελικός αξιολογικός πίνακας μοριοδότησης των υποψήφιων διευθυντών. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, νέους διευθυντές θα έχουν για τα επόμενα τρία χρόνια το Λύκειο Νάξου, το 1ο Γυμνάσιο, καθώς και τα Γυμνάσια Τραγαίας και Βίβλου. 

Ειδικότερα,

μετά την επιτυχημένη, κατά κοινή ομολογία, θητεία του Δημήτρη Σκουλάτου στο Λύκειο Νάξου, τη σκυτάλη αναλαμβάνει ο Θεολόγος Ματθαίος Χατζηπέτρος ο οποίος «μεταπήδησε» από το Γυμνάσιο Τριπόδων στη Χώρα, συγκεντρώνοντας τα περισσότερα μόρια μεταξύ των υποψηφίων στη Νάξο. Στο Λύκειο Τραγαίας παραμένει για τα επόμενα τρία χρόνια η Κυριακή Γρατσία, ενώ στις θέσεις τους στο ΕΠΑΛ και στο ΣΕΕΚ Φιλωτίου μένουν ο Ιορδάνης Κυριακίδης και ο Νικήτας Θεολογίτης αντίστοιχα. 

 Αλλαγή σκυτάλης έγινε και στο 1ο Γυμνάσιο Νάξου, με νέο πλέον Γυμνασιάρχη τον Στράτο Φουτάκογλου, ο οποίος διαδέχθηκε τον Γιάννη Κοντόπουλου. Στο Γυμνάσιο Τραγαίας αναλαμβάνει καθήκοντα ο Δημήτρης Αδαλής αντί του Αντώνη Μάκαρη, ο οποίος απείχε της διαδικασίας ανάδειξης νέων διευθυντών.  Τέλος, στο Γυμνάσιο Βίβλου, μετά την αποχώρηση του Ματθαίου Χατζηπέτρου, νέος διευθυντής ορίστηκε ο Δημήτρης Θεοδοσίου.

Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, αλλαγές υπήρξαν στα δύο από τα τέσσερα Δημοτικά Σχολεία της Χώρας. Στο 1ο Δημοτικό τη διεύθυνση αναλαμβάνει η Κυριακή Σάββα, στη θέση του Γιώργου Μεσολογγίτη, ο οποίος δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον για συνέχιση της θητείας του. Ο Νίκος Καστελλάνος μεταπήδησε από το Δημοτικό Σχολείο Μελάνων στο 2ο Δημοτικό Νάξου, παίρνοντας τη θέση του Σπύρου Ποσάντζη, ο οποίος πλέον θα εκτελεί καθήκοντα διευθυντή στο 4ο Δημοτικό Νάξου. Τέλος, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο παραμένει ο Χρήστος Βασιλάκης. 

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΝΑΞΙΟΤΥΠΙΑ

 

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας