• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Εκδήλωση στη μνήμη του Ι. Χωματά

Σε κλίμα συγκίνησης τιμήθηκε χθες στη γενέτειρά του ο γιατρός και πολιτικός Γιάννης Χωματάς, παρουσία αρκετού κόσμου, στελεχών της Ν.Δ., φίλων, συντοπιτών και γνωστών του Γιάννη Χωματά.

Για το ιατρικό του έργο μίλησε ο Καρδιολόγος Γιάννης Βλασερός, ενώ στην πολιτική του σταδιοδρομία αναφέρθηκε ο ιστορικός και μέλος της Ν.Δ. Φίλιππος Φόρτωμας. Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία της Ζωής Κάγκανη, η οποία μιλησε περισσότερο για τον Γιάννη Χωματά ως άνθρωπο και οικογενειάρχη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Χρυσόστομος, ο  Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης, ο Έπαρχος Γιάννης Μαργαρίτης, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης, οι πολιτευτές Κατερίνα Μονογιού και Γιώργος Χριστόπουλος, ο πρόεδρος της Τ.Ο. Ν.Δ. Στέφανος Στρατούρης, ο πρόεδρος Αντώνης Τζιώτης και μέλη του Συλλόγου Φιλωτιτών, τα μέλη της οικογένειας του Γιάννη Χωματά κ.α. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Δαμαριώνα σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου.

 

 

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε: https://youtu.be/iVSHjevCGr4 

 

  

 

 

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας