• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ενημερωτική συνάντηση για τις απαιτήσεις από μουσικά δικαιώματα

Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» θα πραγματοποιήσει ενημερωτική συνάντηση την Τρίτη 3 Οκτωβρίου στις 14:00 το μεσημέρι στα γραφεία του (δίπλα στο επιμελητήριο στον περιφερειακό) με θέμα τις απαιτήσεις της εταιρείας GEA –GRAMMO, ΕΡΑΤΩ, ΑΠΟΛΛΩΝ, Ενιαίος Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης και είσπραξης του συγγενικού δικαιώματος των παραγωγών υλικών φορέων και ήχου και των ερμηνευτών εκτελεστών καλλιτεχνών.

 Η ενημέρωση θα γίνει από τους νομικούς που χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα για λογαριασμό του Σωματείου. Θα απαντηθούν τα ερωτήματα και θα χαραχθεί η στρατηγική αντιμετώπιση του θέματος.

Η συγκέντρωση αφορά :

·         Όλους τους επαγγελματίες που ήδη διώκονται από την πιο πάνω εταιρεία και τους έχει κοινοποιηθεί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

·         Όλους τους επαγγελματίες που ήδη πληρώνουν αντίτιμο στην πιο πάνω εταιρεία.

·         Όλους τους επαγγελματίες που η εταιρεία τους ενοχλεί και απαιτεί να εισπράξει αντίτιμο  από αυτούς και μάλιστα τις περισσότερες φορές και υπέρογκα αναδρομικά.

·         Όλους τους επαγγελματίες της Μαζικής Εστίασης που στις επιχειρήσεις τους αναπαράγουν ήχο ή εικόνα με μηχανικά μέσα

Στη συνάντηση μπορούν να παρευρεθούν όχι μόνο επαγγελματίες Εστίασης αλλά και όσοι ασχολούνται με επαγγέλματα που χρησιμοποιούν ηχητικά μέσα στους χώρους τους  προκειμένου να ενημερωθούν για τη νομική υπόσταση των απαιτήσεων της εταιρείας.

Όσοι τους έχουν κοινοποιηθεί δικόγραφα , αγωγές, ασφαλιστικά μέτρα καλό θα είναι να τα έχουν μαζί τους. Για τις τρέχουσες, άμεσες και επείγουσες  ανάγκες του Σωματείου με την ευκαιρία της συνάντησης οι παρευρισκόμενοι καλούνται να καταβάλλουν 10 ευρώ.

 Η συνάντηση δεν θα επαναληφθεί διότι οι ομιλητές θα αναχωρήσουν για Αθήνα.

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας