• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Συναντήσεις για την αντιπλημμυρική προστασία της Κορώνου

O προγραμματισμός και η λήψη μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές ήταν το αντικείμενο των επαφών του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Θανάση Δρόσου, που επισκέφθηκε τη Νάξο εν όψει του αντιπλημμυρικού σχεδιασμού 2017 -2018,

με τον Έπαρχο Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Τεχνικών Έργων Νάξου Θανάση Γρυλλάκη, αλλά και το Δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη.                   

Ο κ. Δρόσος συναντήθηκε επίσης με εκπροσώπους του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Νάξου, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, ζήτησαν τη βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την αντικατάσταση του κατεστραμμένου, από την πρόσφατη πυρκαγιά, εξοπλισμού ραδιοεπικοινωνιών.

Ο Έπαρχος Νάξου, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τεχνικών Έργων Νάξου πραγματοποίησαν αυτοψίες στην Τοπική Κοινότητα Κορώνου, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κορώνου Νίκο Χουζούρη και το Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Χουζούρη καθώς και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Φιλωτίου – Απειράνθου – Κορωνίδας.

 

Ο κ. Δρόσος στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Μαργαρίτη, τον ενημέρωσε για τις ενέργειες των Υπηρεσιών της Περιφέρειας όσον αφορά τη λήψη μέτρων πρόληψης για την προστασία  των περιοχών της Κορώνου από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας