• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Στις κάλπες οι επιχειρηματίες των Κυκλάδων

Στις κάλπες οδηγούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Οι εκλογές, για πρώτη φορά, θα διεξαχθούν με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Πρόκειται για μια καινοτόμο πρωτοβουλία, που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επιχειρηματίες των 24 νησιών του νομού να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία. Τη Νάξο εκπροσωπούν τέσσερις επιχειρηματίες, ο

Κώστα Παγώνης (Εμπορικό Τμήμα), ο Γιάννης Καρποντίνης (τμήμα Μεταποίησης), η Σοφία Βερώνη (Τουριστικό Τμήμα) και ο Γιώργος Κιουλαφής (Τμήμα Υπηρεσιών). Οι εκλογείς έχουν δικαίωμα επιλογής τριών υποψηφίων από οποιαδήποτε κατηγορία. Η ηλεκτρονική εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, από τις 08:00 έως τις 19:00.

Και φέτος ο συνδυασμός είναι ένας, «Η Επόμενη Μέρα», και αποτελείται από 68 υποψήφιους. Εξ’ αυτών, οι 50 είναι είτε νέοι στην ηλικία είτε επιχειρηματίες που θέτουν για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως μέλη Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

 

 

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας