• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Λαμπρός ο εορτασμός του Αγίου Ελευθερίου στο Σαγκρί

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα γιορτάστηκε σήμερα η μνήμη του Αγίου Ελευθερίου στη Νάξο, στο Σαγκρί. Ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικος χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε τον Θείο Λόγο στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Ελευθερίου Σαγκρίου Νάξου. Εν συνεχεία προεξήρχε της Λιτάνευσης των Εικόνων και των Τιμίων Λειψάνων.

Αρκετός κόσμος, οι τοπικές αρχές αλλά και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σαγκρίου συμμετείχαν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας εκτός από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου του Σαγκρίου, προσήλθαν στον εκκλησιασμό μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ τάξεως του Α΄ Γυμνασίου Νάξου, οι οποίοι μαζί τον Γυμνασιάρχη και τους συνοδούς Καθηγητές, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ξεναγήθηκαν στους χώρους της Ιεράς Μονής.

 

  

 

   

 

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας