• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Στις κάλπες ο Σύλλογος Εστίασης

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιεί τo Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» την ερχόμενη Κυριακή.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου (στον Περιφερειακό Χώρας-Εγγαρών μετά το Επιμελητήριο πριν το κατάστημα Ηλεκτρικών ειδών Μαρούλη) την ερχόμενη Κυριακή 18/3/2018 από τις 10:00-16:00.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη με την επίδειξη της ταυτότητάς τους. Μέλη του Σωματείου είναι όλοι οι ιδιοκτήτες  επιχειρήσεων καταστημάτων Μαζικής Εστίασης-Υγειονομικού ενδιαφέροντος  ή μέλη εταιρειών αυτών (Εστιατόρια, Καφέ, Μπαρ, Ουζερί, Καφενεία, Ζαχαροπλαστεία, Ταβέρνες, Σνακ Μπαρ, Κέντρα Διασκέδασης, Αναψυκτήρια κλπ) τα οποία δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Το Σωματείο διοικείται από 7μελές συμβούλιο τριετούς θητείας όπως ορίζεται από το καταστατικό περί επαγγελματικών συνδικαλιστικών Σωματείων.

Οι υποψηφιότητες γίνονται δεκτές  στα γραφεία του Συλλόγου καθημερινά 10:00-14:00 ή στα τηλέφωνα 2285022747 (Απόστολος Καρεγλάς) & 2285023858 (Γιάννης Παπαδόπουλος).

Η παρουσία όλων των επαγγελματιών είναι  επιβεβλημένη . Ο κλάδος χρειάζεται συστράτευση, αλληλεγγύη, συνεργασία και προστασία προκειμένου να σταθεί στο ύψος των εξαιρετικά δύσκολων περιστάσεων που βιώνουμε.

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας