• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Παράταση για την εγγραφή στον Κατάλογο Εξαγωγέων

Παράταση μίας εβδομάδας δίνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την κατάθεση αιτήσεων εγγραφής στον ηλεκτρονικό Κατάλογο Εξαγωγέων Νομού Κυκλάδων.

Ως νέα ημερομηνία  ορίζεται η Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017.

Παρ’ όλο που η υποχρέωση εγγραφής των επιχειρήσεων με εξαγωγική δραστηριότητα της χώρας στα Ειδικά Μητρώα Εξαγωγέων έχει καταργηθεί με τον Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ 86/11-04-2012), το Επιμελητήριο Κυκλάδων κρίνει ότι καταρχήν η επικαιροποίηση και κατ’ επέκταση η διάθεση σχετικού Καταλόγου Εξαγωγέων του Νομού μας προς κάθε ενδιαφερόμενο, είναι μια σημαντική ανταποδοτική υπηρεσία προς τα ενήμερα μέλη του. Με την εκ νέου συλλογή στοιχείων θα γίνει ενσωμάτωση των πληροφοριών στο μητρώο Μελών του Επιμελητηρίου, ώστε ο ηλεκτρονικός Κατάλογος Εξαγωγέων του Νομού Κυκλάδων να είναι δυναμικός και να ενημερώνεται αυτόματα.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Επιμελητήριο Κυκλάδων καλεί όλες τις επιχειρήσεις που παρουσιάζουν εξαγωγική δραστηριότητα να εγγραφούν στον ηλεκτρονικό Κατάλογο Εξαγωγέων του Νομού Κυκλάδων.

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας