• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο ΚΗΦΗ

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καλεί τους ενδιαφερομένους που επιθυμούν να εγγράψουν ηλικιωμένα μέλη των οικογενειών τους στη δομή "Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.)", όπως υποβάλλουν τη σχετική αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 30 Ιουνίου 2017.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν ηλικιωμένοι

άνδρες και γυναίκες, μη δυνάμενοι να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες κ.α.), που κατοικούν στα όρια του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων είναι 15 άτομα. 

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στο Κ.Η.Φ.Η (έναντι άλσους Έλλης) μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017.

Απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

1.       Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

2.       Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος προηγούμενου έτους

3.       Γνωμάτευση θεράποντος ιατρού, από την οποία να προκύπτει η κατάσταση της υγείας του ηλικιωμένου

4.       Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

5.       Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/86, σύμφωνα με την οποία το άτομο δεν λαμβάνει και δεν πρόκειται να λάβει 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης στο τηλέφωνο 22853-60136

Το πρόγραμμα «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων» εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020»: Άξονας προτεραιότητας 4 «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης – Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», και συγχρηματοδείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο με τίτλο «Δράση 9.IV.3: Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων – ΚΗΦΗ».

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας