• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Στις 17 Δεκέμβρη εκλογές στην Ο.ΝΑ.Σ.

Με τον Μανόλη Καλαϊτζή να διεκδικεί την προεδρεία της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων, οδηγούνται στις κάλπες οι αντιπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων, για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ο.ΝΑ.Σ.. Η εκλογική αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στα γραφεία της Ο.ΝΑ.Σ.

(Μάρνης 33, 3ος όροφος), από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. 

Υποψηφιότητες θα κατατίθενται στην Εφορευτική Επιτροπή, η οποία πλαισιώνεται από τους Μανόλη Σέρβο, Σταύρο Κονδύλη και Νίκη Βερνίκου-Τσιρώνη, την Πέμπτη και την Παρασκευή 14 και 15 Δεκεμβρίου,  από τις 19:00 έως 21:00, στα γραφεία της Ο.ΝΑ.Σ.

Ο Μανόλης Καλαϊτζής, ο οποίος έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει τα ηνία της Ο.ΝΑ.Σ., έχει υπηρετήσει στην Ομοσπονδία για περισσότερα από 20 χρόνια, ως απλό μέλος (6 χρόνια), ταμίας (2 χρόνια), γραμματέας (4 χρόνια), Β΄ Αντιπρόεδρος (4 χρόνια) και Α΄ Αντιπρόεδρος (4 χρόνια). 

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας