• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ταξίδι στο χρόνο με τον φακό ενός Γερμανού λάτρη της Νάξου

Μια διαφορετική έκθεση φωτογραφίας διοργανώνει η Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου, τιμώντας τον Γερμανό φίλο της Karsten Klaehn (1951 - 2015). Ο «Καστανίδης» – όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του στο νησί - δεν άφηνε ευκαιρία να επισκέπτεται από την δεκαετία τού ‘70 και μέχρι τον θάνατό του τη Νάξο και να φωτογραφίζει παραδοσιακές εκδηλώσεις, εορτές αλλά και τοπία της. Το πάθος του αυτό, να αιχμαλωτίζει στο φιλμ στιγμές από την καθημερινότητα και τις γιορτές των Ναξιωτών, είχε ως αποτέλεσμα τη μεγάλη συλλογή φωτογραφιών που άφησε πίσω του.

 Μπορείτε να επισκεφτείτε την έκθεση φωτογραφιών του Karsten Klaehn είτε για να αναζητήσετε τον εαυτό σας και γνωστά σας πρόσωπα ανάμεσα στις δεκάδες πορτρέτα είτε για να κάνετε ένα ταξίδι στο χρόνο μέσα από το φωτογραφικού φακό ενός Γερμανού που λάτρεψε τη Νάξο. Η έκθεση είναι ανοικτή κάθε Πέμπτη, στις 20:00, στο κτίριο της πρώην σχολής Ουρσουλινών, όπου στεγάζεται η Κινηματογραφική Λέσχη. 

 

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας