• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ο Μανόλης Καλαϊτζής νέος πρόεδρος στην Ο.ΝΑ.Σ.

Ο Μανόλης Καλαϊτζής θα είναι ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως προέκυψε από τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το βράδυ της Τρίτης. Έχοντας υπηρετήσει 20 έτη στην Ο.ΝΑ.Σ., ο Μανόλης Καλαϊτζής ήταν ο μόνος που έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου,

λαμβάνοντας 17 ψήφους (1 λευκό και 1 άκυρο).  

Πρώτος Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Ανδρέας Παπαϊωάννου (Μέση - Σκαδό), συγκεντρώνοντας 13 ψήφους (5 λευκά, 1 άκυρο) και Β΄Αντιπρόεδρος ο Μανόλης Μουστάκας από την Κωμιακή, με 14 ψήφους (3 λευκά και 2 άκυρα).

Γενική γραμματέας εκλέχθηκε η Ευανθία Ζιούλη από το Δαμαλά, με 16 ψήφους (2 λευκά και 1 άκυρο), ενώ χρέη ταμία θα εκτελεί ο Δημήτρης Παρτσινέβελος (Μέση - Σκαδό), με 17 ψήφους (1 λευκό και 1 άκυρο). Ειδική γραμματέας εκλέχθηκε η Μαρία Μπακάλου από την Απείρανθο, με 15 ψήφους (4 λευκά) και έφορος ο Ανδρέας Σκουλάξινος από τον Κυνίδαρο, με 15 ψήφους (4 λευκά).

Κατά τη διαδικασία συγκρότησης σε σώμα απουσίαζαν δύο από τα 21 νέα μέλη της Ο.ΝΑ.Σ.

Η θητεία του νέου συμβουλίου είναι διετής και αμέσως μετά τις γιορτές αναμένεται η πρώτη συνεδρίαση της νέας διοίκησης. 

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας