• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Σε αναζήτηση πληροφοριών για τη σύγχρονη Στελίδα

Πληροφορίες και μαρτυρίες κατοίκων για την πρόσφατη ιστορία της Σελίδας αναζητούν οι ερευνητές που συμμετείχαν στην ανασκαφή της περιοχής. 

Αν και η αρχαιολογική έρευνα εστιάζει στην προϊστορική Στελίδα και τους Νεάντερνταλ, οι αρχαιολόγοι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την ιστορία της περιοχής κατά τον 20ο αιώνα, για τις καλλιέργειες, τους αγρότες και κτηνοτρόφους που δραστηριοποιήθηκαν εκεί, την ανάπτυξη του τουρισμού κ.α..

Οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με τους ανθρώπους και τις δραστηριότητες στην Στελίδα το διάστημα 1900-1980 θα ήταν πολύ σημαντική και θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε επικείμενη έκθεση που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο στη Νάξο. Επίσης, επιθυμητές είναι φωτογραφίες από τη Στελίδα και τους κατοίκους εκείνης της περιόδου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον επικεφαλής της αρχαιολογικής έρευνας, Τρίσταν Κάρτερ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας