• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Καθημερινά στις υπηρεσίες των αναγνωστών η Βιβλιοθήκη "Ανωμερίτη"

Η “Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη” του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου, μετά από αίτημα των τουριστικών φορέων του νησιού και λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας του Εκθετηρίου της Βιβλιοθήκης, αποφάσισε την καθημερινή της πλέον λειτουργία για το διάστημα 15 Ιουλίου έως 15 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι ώρες λειτουργίας του Εκθετηρίου της “Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη” θα είναι:

·  Δευτέρα – Παρασκευή 10:30 – 14:00

·  Δευτέρα και Τετάρτη 19:00 – 21:00

·  Σαββατοκύριακα και άλλες ώρες μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης κ. Δήμητρα Καλαβρού τηλ.:6981 857928.

Υπενθυμίζεται ότι στο Πολιτιστικό Κέντρο Φιλωτίου στεγάζονται, στο ισόγειο η αίθουσα διαλέξεων και κινηματογράφου και στον πρώτο όροφο η Βιβλιοθήκη και το Εκθετήριο Δώρων Ανωμερίτη. Η Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη, η οποία ετησίως συντηρεί τη Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου και την Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης με πολλές εκδηλώσεις και εκδόσεις είναι δανειστική και επισκέψιμη με ελεύθερη είσοδο. Η ηλεκτρονική της σελίδα είναι www.biblioanom.gr

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας