• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Συνάντηση για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο πρόγραμμα "Consume-Less"

Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για την πληροφόρηση και προώθηση του προγράμματος Consume-Less και του αντίστοιχου σήματος στις Τουριστικές Επιχειρήσεις διοργανώνει ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στα πλαίσια του διακρατικού Μεσογειακού προγράμματος InterregMed, Consume-Less.

Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα έχει βασικό του σκοπό να προτείνει δράσεις για την υπεύθυνη κατανάλωση ενέργειας και νερού,

καθώς και τη μείωση της δημιουργίας αποβλήτων στις Μεσογειακές Τουριστικές Περιοχές. Με τις δράσεις αυτές που θα αναληφθούν τόσο από το Δήμο μας, όσο και από τις Τουριστικές Επιχειρήσεις που θα θελήσουν να συμμετέχουν και να αναδειχθούν ως Consume-Less επιχειρήσεις, στοχεύουμε στη σημαντική μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων του τουρισμού σε τοπικό επίπεδο μέσω μιας ολοκληρωμένης και κοινής στρατηγικής για τη βιώσιμη διαχείριση του τουριστικού προϊόντος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα ενημερωθούν αναλυτικά για τα οφέλη που θα αποκομίσουν ως Consume-Less επιχειρήσεις και τις ενέργειες που θα πρέπει να ακολουθήσουν, ώστε να γίνουν κάτοχοι  του σήματος Consume-Less και θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τυχόν ερωτήματα που μπορεί να τις απασχολούν.

Συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις που μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα Consume-Less είναι Ξενοδοχεία και καταλύματα-Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Καφέ, Εστιατόρια, Καταστήματα φαγητού και χειροτεχνίας-Παντοπωλεία και  Camping (κάμπινγκ) που εδρεύουν στο Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα  Δημοτικού Συμβουλίου  στις 17/01/2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00.

 

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να παρευρεθούν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 22853 60138 (Δημήτρης Κουκουζής) και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας