• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Νέες δρομολογήσεις πλοίων για την ακτοπλοϊκή περίοδο 2018-2019

Οι τακτικές δηλώσεις δρομολόγησης πλοίων της επόμενης ακτοπλοϊκής περιόδου, από 1 Νοεμβρίου 2018 έως και 31 Οκτωβρίου 2019 ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής. Σύμφωνα με τις αιτήσεις δρομολόγησης στο ΣΑΣ, που ισχύουν από 1.11.2018 έως 31.10 2019, το «Νήσος Χίος» της Hellenic Seaways θα εκτελεί την γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος – Πάρος – Νάξος – Ioς – Σαντορίνη και το «AqouaBlue» της SeaJet τη γραμμή: Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος. 

Επίσης, για την SeaJet το “AndrosJet” θα εκτελεί δρομολόγιο από Πειραιά για Σύρο – Μύκονο – Νάξο – Κουφονήσι και Αμοργό, το “Blue Power” από Πειραιά για Μύκονο – Νάξο – Θήρα και το “SeaSpeed Jet” από Πειραιά προς Κεντρικό Αιγαίο (Πάτμο – Σάμο – Ικαρία) μέσω Παροναξίας. Και ένα ακόμη πλοίο (IFT) από Ρέθυμνο για Σαντορίνη – Νάξο… Όπως και το «Kalli P.» που μπαίνει από Ηράκλειο για Σαντορίνη – Πάρο – Μύκονο… Αντίθετα, έχουμε το SuperRunner που θα κάνει τη διαδρομή Ηράκλειο – Θήρα – Μύκονος για λογαριασμό της Golden Star Ferries. Επίσης, το «Νήσος Σάμος» από τον Πειραιά για Πάρο – Νάξο και Σαντορίνη για την Hellenic Seaways. Το ερώτημα βέβαια είναι πόσες από τις 255 δρομολογήσεις θα γίνουν πραγματικότητα το 2018 - 2019...

 

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας