• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ξεκίνησε η λειτουργία νευρολογικού ιατρείου

Νευρολογικό Ιατρείο λειτουργεί στο Νοσοκομείο της Νάξου από 04 Ιουλίου του 2017, με ιατρό τον Επικουρικό Επιμελητή Β΄ του Νοσοκομείου κ. Γιαννούλη Μανωλά.

Στο τακτικό ιατρείο, εξετάζονται παθήσεις του νευρικού συστήματος, όπως Parkinson, σκλήρυνση κατά πλάκας, Alzheimer και άλλες μνημονικές διαταραχές, επιληψία και εγκεφαλικά επεισόδια

και κάθε μορφή κεφαλαλγίας όπως ημικρανίες ή χρονίου πόνου (συμπεριλαμβανομένης της οσφυαλγίας και της αυχεναλγίας), ζάλη-ίλιγγος, αιμωδίες (μουδιάσματα), αδυναμία. Ακόμη, παθήσεις των μυών και των νεύρων, όπως μυοπάθειες  και νευροπάθειες, αλλά και της νευρομυϊκής σύναψης (μυασθένεια). Αντιμετωπίζονται ακόμα επείγοντα περιστατικά όπως εγκεφαλικό επεισόδιο, Status epilepticus, νευρολογική εξέταση κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης, οξεία σύγχυση, απώλεια αισθήσεων, κώμα, μυασθενική κρίση.

Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν, να επικοινωνούν για ραντεβού στα τηλέφωνα 2285360501 και 2285360515, από Δευτέρα ως Κυριακή και ώρες 8:00πμ έως 14:00μμ. 

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας