• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Στη Νάξο ο εκπρόσωπος του Βατικανό

Την Νάξο επισκέφθηκε ο Αποστολικός Νούντσιος ης Αγίας Έδρας των Καθολικών στην Ελλάδα, Σεβασμιότατος κ.  Edward – Joseph ADAMS, μετά από πρόσκληση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου κ. Νικόλαου. Ο εκπρόσωπος του Πάπα, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Αποστολικής Νουντσιατούρας, παρέστησαν στις εκδηλώσεις εορτασμού της Αγίας Δωρεάς, που τελέστηκαν στην Καθολική Μητρόπολη, στο Κάστρο. Επίσης, επισκέφθηκαν τον Έπαρχο Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη και το Δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη. Ο Αποστολικός Νούντσιος ευχαρίστησε τους δυο εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης για τις καλές σχέσεις και τον αμοιβαίο σεβασμό που υπάρχει ανάμεσα στις τοπικές αρχές και την Καθολική Εκκλησία της Νάξου και ευχήθηκε αυτές οι σχέσεις συνεχώς να γίνονται καλύτερες προς όφελος των Δημοτών και των πιστών.
Προηγήθηκε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  κ. Καλλίνικο, στον οποίο ο Αποστολικός Νούντσιος μετέφερε τους χαιρετισμούς του Αγίου Πατέρα και την ικανοποίησή του για τις καλές και αδελφικές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη και του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου π. Νικολάου.

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας