• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

H UNESCO Πειραιώς & Νήσων τίμησε την ΕΑΣ Νάξου

Επιβραβεύοντας την κοινωνική προσφορά και το έργο ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων βράβευσε τους χορηγούς των Μόνιμων Κοινωνικών Δομών της για την Άμεση Αντιμετώπιση της Φτώχειας, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Γιάννης Μαρωνίτης απένειμε την τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΑΣ Νάξου, Δημήτρη Καπούνη, τονίζοντας ότι η βροντερή παρουσία των χορηγών γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα τους διοργανωτές για την στήριξή των κοινωνικών δραστηριοτήτων του Ομίλου και το έτος 2016. Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καπούνης επισήμανε ότι η Ένωση θα συνεχίσει να στέκεται έμπρακτα αρωγός στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Επίσης απονεμήθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι στους εικαστικούς, που συμμετείχαν στην Ομαδική Έκθεση Εικαστικών, η οποία πλαισίωσε την εκδήλωση. 

 

Η εκδήλωση προς τιμήν των χορηγών της UNESCO Πειραιώς & Νήσων πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton, στις 10 Ιανουαρίου.  

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας