• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Το φεστιβάλ της ΚΝΕ ταξιδεύει σε Κόρωνο και Φιλώτι

Το 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ έχει ξεκινήσει το ταξίδι του πανελλαδικά. Αυτό το μήνα ταξιδεύει και στη Νάξο, με τις προφεστιβαλικές του εκδηλώσεις στην Κόρωνο και στο Φιλώτι.

Ειδικότερα, στην Κόρωνο οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22 Ιούλη και ώρα 8μμ στην αυλή της εκκλησίας του χωριού και στο Φιλώτι την Κυριακή 23 Ιούλη , ώρα 8μμ στην αίθουσα του Συλλόγου Φιλωτιτών .

Η Οργάνωση ΚΝΕ της Νάξου καλεί στις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις κάθε νέο και νέα, καθένα και καθεμιά που προβληματίζεται, που θέλει να ακούσει και να μάθει, που δε δέχεται οι άλλοι να ορίζουν την τύχη του τάχα για το δικό του το συμφέρον, που δε δέχεται να ζει στην εξαθλίωση, τη φτώχεια, την ανεργία, την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα  , για να έρθει σε μια πρώτη επαφή με την πτυχή εκείνης της ιστορίας, την οποία κρύβουν, συκοφαντούν και παραχαράσσουν εσκεμμένα  οι εκμεταλλευτές, με τους κάθε λογής συνοδοιπόρους τους και το κάθε απόχρωσης πολιτικό τους προσωπικό για να προστατέψουν τα δικά τους συμφέροντα.

Ναξιοτυπία Gallery

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας