• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

«Σαφάρι» φορολογικών ελέγχων

Φορολογικοί έλεγχοι σε δεκάδες καταστήματα εστίασης πραγματοποιήθηκαν στη Νάξο από ελεγκτικό κλιμάκιο της Σύρου στα τέλη του Απριλίου, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις των ελεγκτικών μηχανισμών εν όψει της θερινής περιόδου. 

Όπως φαίνεται, τα νησιά και γενικότερα οι τουριστικές περιοχές της χώρας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των ελέγχων.

Περισσότερα...

Με δύο νέα πυροσβεστικά οχήματα εξοπλίζεται το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου

Με δύο καινούρια πυροσβεστικά οχήματα ενισχύθηκε ο στόλος του Πυροσβεστικού κλιμακίου Νάξου. Το κλιμάκιο παρέλαβε χθες ένα υδροφόρο πυροσβεστικό (4Χ4), εκτός δρόμου, χωρητικότητας 2500 λίτρων νερού, ενώ νωρίτερα είχε παραλάβει ένα όχημα ελαφρού τύπου (4X4) χωρητικότητας 500 λίτρων νερού με αυτόνομο πυροσβεστικό συγκρότημα. 

Περισσότερα...

Στις κάλπες ο Σύλλογος Εστίασης

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιεί τo Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» την ερχόμενη Κυριακή.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου (στον Περιφερειακό Χώρας-Εγγαρών μετά το Επιμελητήριο πριν το κατάστημα Ηλεκτρικών ειδών Μαρούλη) την ερχόμενη Κυριακή 18/3/2018 από τις 10:00-16:00.

Περισσότερα...

Νέα εποχή στην ηλεκτρική διασύνδεση της Πάρου

Νέα εποχή ξεκίνησε για την Πάρο από την Παρασκευή 9 Μαρτίου, ημέρα που το εργοστάσιο της ΔΕΗ τέθηκε σε καθεστώς ψυχρής εφεδρείας και η Πάρος τροφοδοτείται πλέον από το Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΕΣΜΗΕ), με ρεύμα που έρχεται από το Λαύριο. Η διασύνδεση με το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος από το Λαύριο ξεκίνησε το μεσημέρι.
Περισσότερα...

4,2 εκ. ευρώ για την ενεργειακή απόδοσης 320 νοικοκυριών

Την δυνατότητα να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση της κατοικίας τους, εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια, δίνει σε περισσότερα από 300 νοικοκυριά της Περιφέρειας, το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020», μέσα από το οποίο θα διατεθούν πόροι ύψους 4.194.378 ευρώ. 

Περισσότερα...

Κλειστός ο δρόμος Μ. Μαρκοπολίτη τη Δευτέρα και Τρίτη

Κλειστός θα παραμείνει ο δρόμος Μιχ. Μαρκοπολίτη Νάξιου Φιλικού και συγκεκριμένα από τη θέση του καταστήματος Παιχνιδούπολη - jumbo έως τη γωνία της παιδικής χαράς Έλλης την ερχόμενη  Δευτέρα και Τρίτη, 5-6 Μαρτίου. Ειδικότερα, λόγω εργασιών για την αντικατάσταση και επέκταση του δικτύου ύδρευσης, θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας επί της οδού Μιχ. Μαρκοπολίτη προκειμένου να ολοκληρωθεί τμήμα του έργου.

Περισσότερα...

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας