• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε Κόρωνο, Κωμιακή, Φιλώτι και Απείρανθο

Το  πρόγραμμα  «Υγεία  για  Όλους» θα  πραγματοποιήσει  Ολοκληρωμένη  Ιατρική Παρέμβαση στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου - Κοινωνικό Φαρμακείο και Κέντρο Κοινότητας,  την  2η   Υ.ΠΕ. και το  Γ.Ν./K.Y.  Νάξου στις 28.3.2018 -1.4.2018. Η παρέμβαση θα απευθύνεται σε ομάδες πληθυσμού σε απομακρυσμένες περιοχές και θα λάβει χώρα στα ορεινά χωριά της Νάξου: Aπείρανθο, Κορωνίδα, Κόρωνo και Φιλώτι και στα νησιά των Μικρών Κυκλάδων: Δονούσα, Ηρακλειά, Kουφονήσια και Σχοινούσα. Περιλαμβάνει:

Περισσότερα...

Ξεκινούν οι ενδοσκοπήσεις στο Νοσοκομείο Νάξου

Ενδοσκοπήσεις θα εκτελούνται στο Νοσοκομείο Νάξου από την ερχόμενη Πέμπτη 15 Μαρτίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου, οι γαστροσκοπήσεις και κολονοσκοπήσεις θα πραγματοποιούνται αφού προηγηθεί εξέταση των ενδιαφερομένων ασθενών στο τακτικό Γαστρεντερολογικό Ιατρείο.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για ραντεβού από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:00 – 14:00 στα τηλέφωνα 2285360501 και 2285360508.

Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί

Περισσότερα...

Αναισθησιολόγος καταφθάνει στο Νοσοκομείο Νάξου

Ένας ακόμα γιατρός θα ενισχύσει το έμψυχο ιατρικό δυναμικό του Νοσοκομείου Νάξου. Πρόκειται για την αναισθησιολόγο Χρυσούλα Κεραμάρη. Με τον παραπάνω διορισμό ενισχύεται σημαντικά ο χειρουργικός τομέας του Νοσοκομείουκαι καθίσταται δυνατή η εικοσιτετράωρη κάλυψη του Αναισθησιολογικού Τμήματος.

Περισσότερα...

Σε πλήρη λειτουργία το καρδιολογικό τμήμα του Νοσοκομείο

Περισσότεροι από 150 ασθενείς νοσηλεύονται κάθε χρόνο στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Νάξου, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση των Καρδιολόγων του νοσοκομείου προς την υπηρεσία και τους πολίτες σχετικά με τη λειτουργία και τις υπηρεσίες της Καρδιολογικής κλινικής.

Ειδικότερα,

Περισσότερα...

Ενισχύθηκε το έμψυχο δυναμικό του ΕΚΑΒ στη Νάξο

Με δύο διασώστες ενισχύεται το έμψυχο δυναμικό του ΕΚΑΒ στη Νάξο. Οι νέοι διασώστες ανέλαβαν υπηρεσία την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον η υπηρεσία μετράει συνολικά 11 διασώστες,

Περισσότερα...

Προκηρύσσεται ο διαγωνισμός για την προμήθεια ασθενοφόρων

Με 2 ασθενοφόρα οχήματα 4X4 εκ των οποίων το ένα για τη Νάξο και το άλλο για τη Ρόδο, μια κινητή μονάδας για τη Σύρο και 9 ασθενοφόρα μικρού όγκου, σύμφωνα με τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στα νησιά Θήρα, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Λέρο, Μύκονο, Πάρο, Ρόδο και Τήνο θα ενισχυθούν οι μονάδες υγείας των νησιών.

Πρόκειται για 12 οχήματα VAN κλειστού τύπου

Περισσότερα...

Με ραντεβού η επίσκεψη στο τμήμα φυσιοθεραπείας στο Νοσοκομείο

Σε δωδεκάωρη βάση θα λειτουργεί το τµήµα φυσικοθεραπείας του Νοσοκομείου Νάξου. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να επίσκεψη, θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο:2285360508. Το τμήμα λειτουργεί από τις 8 το πρωί

Περισσότερα...

Ο Λάζαρος Θεόφιλος και πάλι Πρόεδρος του Ιδρύματος Στήριξης του Νοσοκομείου

Ο Λάζαρος Θεόφιλος εξελέγη για δεύτερη συνεχή θητεία Πρόεδρος του Ιδρύματος στήριξης του Κέντρου Υγείας, μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το απόγευμα της Παρασκευής.

Περισσότερα...

Συνεχίζεται η στελέχωση του Νοσοκομείου

Ένας ακόμα γιατρός προστέθηκε στο έμψυχο δυναμικό του Νοσοκομείου Νάξο. Ο λόγος για την ειδικευμένη αναισθησιολόγο, με βαθμό Επιμελητή Α', Χρυσούλα Κεραμάνη.

Τρεις ακόμα γιατροί προστέθηκαν στο έμψυχο ιατρικό δυναμικό το Νοέμβριο.

Περισσότερα...

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας