• Επικοινωνήστε με την Ναξιοτυπία
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Επιβράβευση για την Γεωργία Γρυλάκη

Tη φοιτήτρια που πρώτευσε στις Πανελλήνιες εξετάσεις της σχολικής περιόδου 2015-2016, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία σε όλο το Νότιο Αιγαίο, Γεωργία Γρυλάκη τίμησε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Περισσότερα...

H UNESCO Πειραιώς & Νήσων τίμησε την ΕΑΣ Νάξου

Επιβραβεύοντας την κοινωνική προσφορά και το έργο ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων βράβευσε τους χορηγούς των Μόνιμων Κοινωνικών Δομών της για την Άμεση Αντιμετώπιση της Φτώχειας, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Γιάννης Μαρωνίτης απένειμε την τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΑΣ Νάξου, Δημήτρη Καπούνη, τονίζοντας ότι η βροντερή παρουσία των χορηγών γεμίζει αισιοδοξία και ελπίδα τους διοργανωτές για την στήριξή των κοινωνικών δραστηριοτήτων του Ομίλου και το έτος 2016. Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Καπούνης επισήμανε ότι η Ένωση θα συνεχίσει να στέκεται έμπρακτα αρωγός στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Επίσης απονεμήθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι στους εικαστικούς, που συμμετείχαν στην Ομαδική Έκθεση Εικαστικών, η οποία πλαισίωσε την εκδήλωση. 

 

Η εκδήλωση προς τιμήν των χορηγών της UNESCO Πειραιώς & Νήσων πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton, στις 10 Ιανουαρίου.  

Ναξιοτυπία

..βρίσκεται πλέον κοντά σας

και διαδικτυακά ..www.naxiotypia.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας